TRENT PT STUDIO

Studio TRENT er et personlig trener studio i hjertet av Majorstuen. TRENT åpnet i Januar 2018 og har siden da gjennomført flere tusen pt-timer for fornøyde kunder.

Januar 2021 åpnet TRENT avdeling i Skien og Porsgrunn.

TRENT tilbyr personlig trening 1-1, duo og gruppetrening opp til 4 personer. Hos TRENT vil du få god veiledning i trygge og rolige omgivelser alene med din personlige trener, uten støy og forstyrrelser. 

Velkommen til en uforpliktende prat. Fortell oss  om dine mål og sammen skreddersyr vi et samarbeid du vil trives med.

Våre trenere

Møt Joachim

Personlig trener og eier av studio TRENT.

Joachim har 15 års erfaring med styrketrening.

Joachim er tidligere fotballspiller, volleyballspiller og bryter som nå vier tiden sin til andre som vil nå sine mål! Kombinert med dette er Joachim aktiv som fitnessutøver med en god merittliste.

Med 3-årig idrettsfag fra gymnas, Functional Trainer utdannelse fra Eleiko og sin lange erfaring kan Joachim hjelpe deg med vektreduksjon, muskelvekst, opptrening etter skade, forebygging eller bare en introduksjon til vekttrening som livsstilsendring.

«Jeg er opptatt av at mine kunder skal få maksimalt utbytte av investeringene sine hos meg».

«Det er viktig for meg at du føler deg trygg, trives og ser resultater. Uansett mål – sammen skal vi få det til!»

«Selv har jeg trent for å øke muskelmasse og trent for redusere fettmasse. Jeg vet hva som må til og vil bruke all min kunnskap for å kunne hjelpe nettopp deg!»

Møt Bent

Personlig trener og daglig leder for TRENT i Grenland.

Bent har 40 års erfaring med styrketrening.

Bent er tidligere fotballspiller og bandy-spiller i Odd og Pors som nå vier tiden sin til andre som vil nå sine mål! Kombinert med dette er Bent IFBB internasjonal Kroppsbygging og fitness dommer, i nå over 20 år og selv konkurrert i kroppsbygging. Bent har gjennom årene drevet 2 treningsstudioer og jobbet 6 år som PT i SATS. Videre har Bent vært keeper trener for Tollnes i 20 år. Her har han også vært en stor del av å jobbe med og videreutvikle talenter.

Med sin lange erfaring og Personlig Trener utdannelse fra AFPT kan Bent hjelpe deg med vektreduksjon, muskelvekst eller bare en introduksjon til vekttrening som livsstilsendring. Bent kan også hjelpe deg som ønsker konkurrere i kroppsbygging eller fitness.

«Gjennom et godt fundament og målrettet trening er det meste mulig».

«Det finnes ingen snarvei eller lettvint løsning til en sunn og sterk kropp. Det er et vel-balansert kosthold og regelmessig og riktig trening som gir resultater. Dette kan jeg hjelpe deg med!»

X